Onko sinulla kohde, missä voin olla avuksi?

Pyydä ilmainen tarjous

Pääsuunnittelija

Pääsuunnittelija sovittaa kaikki hankkeen suunnitelmat yhteen, ja tarkastaa niiden laadun ja yhteensopivuuden. Pääsuunnittelija on hyvä olla heti hankkeen alkuvaiheessa, niin hän osaa ohjata hankkeen oikeille raiteille, opastaa oikeissa ja kustannustehokkaissa ratkaisuissa, ja varmistaa rakennuksen tontille sopivaksi. Pääsuunnittelija hankkii rakennusluvan, ja toimii yhteyskanavana rakennusvalvontaviranomaisten suuntaan.

services-tabs-139154408

Vastaava työnjohtaja/valvoja

Vastaava työnjohtaja huolehtii työmaalla tapahtuvista toiminnoista. Vastaavan työnjohtajan tulee pitää huolta siitä, että tarpeelliset suunnitelmat ovat olemassa ja että työt tehdään niiden ja luvan mukaisesti. Vastaava työnjohtaja tilaa tarvittavat katselmukset viranomaisilta, ja käy pitämässä ne yhdessä rakennusvalvontaviranomaisen kanssa. Vastaava työnjohtaja valvoo, että asiakas saa määräykset täyttävän, laadukkaan ja sopimusten mukaisen lopputuloksen.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnitteluni on keskittynyt pääsääntöisesti uudisrakentamispuolelle. Toteutan laadukkaat ja kustannustehokkaat sekä määräykset täyttävät ratkaisut, joita on helppo sitten toteuttaa työmaalla.

Rakennussuunnittelu

Suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta hänelle laadukas ja miellyttävä koti. Kustannustehokkuus on tärkeää ja pienillä muutoksilla monesti säästetään rahaa, joka ei vaikuta sitten arkkitehtuuriseen lopputulokseen kielteisesti. Mietin myös aina rakennussuunnitteluvaiheessa jo alustavasti rakenteiden ja LVIS-tekniikan toimivuuden ja soveltuvuuden, että vältytään jatkossa sitten ikäviltä ja kalliilta yllätyksiltä.